Уикенд броят на Марица както винаги е неотразим. Купете го,

...
Уикенд броят на Марица както винаги е неотразим. Купете го,
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Учителската заплата скача до 2 бона

Уикенд броят на " Марица " както постоянно е обаятелен. Купете го, с цел да имате медийна топлота през двата почивни дни. Акцентите:

До 15 000 лева санкция, в случай че шефът не ни обезпечи условия за хоум офис

Глоба от 1500 до 15000 лева чака шефовете, които не са обезпечили подобаващи условия за отдалечена работа на чиновниците си. Това се отнася за компании и компании, които са минали на хоум офис поради пандемията. Предвид, че техният брой стартира да доминира, след броени дни от Инспекцията на труда в Пловдив стартират инспекции.

Път през Лилково съкратява трасето до Пампорово с 30 км
От години бизнесът е подготвен да строи ново трасе, което да свърже Пловдив с Пампорово и Смолян. То може да мине през Лилково и около Чудните мостове да се свърже с шосето под Чепеларе, настояват пътни инженери. Част от него може да се употребява и за нова връзка към пътя Пловдив-Девин. В планината има просека за необятен горски път, което би подкрепило строителството на новото трасе.

700 000 пенсионери ще вземат бонус от 75 лева за ваксина
На 1 февруари Национален осигурителен институт стартира изплащането на обещания от премиера Кирил Петков финансов тласък от 75 лева на пенсионерите с сложена ваксина. Добавката е еднократна и се поставя на пенсионерите, които дават отговор на условията за приключен имунизационен курс или имат сложена бустерна доза ваксина.

Разделението в Българска социалистическа партия е дали да бъде партия на хрумвания, или лидерска групировка

– изявление с Калоян Паргов от Българска социалистическа партия

Крематориумът на Рогошко строи незабавно нови пещи
Ново капиталово желание е входирала компания „ Послаников Брадърс “ ООД. Тя планува да извърши „ Реконструкция и рационализация без смяна на потенциала на действителен крематориум “ на Рогошко шосе. Обектът " Обредна зала с крематориум " беше въведен в употреба през 2019 година, като главното съоръжение на крематориума се състои от два броя кремационни пещи.

Боровец и Банско пасти да ядат. Шоуто е на 30 км от Пловдив
Курортите над Пловдив най-сетне улучиха ваксата. Тази зима пистите на 30 км от града оферират отлични условия за феновете на белите спортове. След няколко сухи и топли години оборудванията на хижа " Здравец ", " Екохотел Здравец ", Копривките и Бяла църква още веднъж се радват на прекрасен сняг.

Симеон II и доня Маргарита се вричат във честност три пъти
Диамантена женитба отпразнуваха Симеон Сакскобургготски и Маргарита, Царица Българска и Херцогиня Саксонска. Двамата са образец за образцово семейство - дружно са цели 6 десетилетия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР