UFC 276 ще се проведе тази събота с невероятни боеве,

...
UFC 276 ще се проведе тази събота с невероятни боеве,
Коментари Харесай

Боеве за две титли ще гледаме в UFC 276

UFC 276 ще се организира тази събота с невероятни боеве, в които ще се решат купите в категория междинна и перо. Ще има и редица забавни други конфликти по време на събитието. Някои от най-интересните, които може да наблюдавате през нощта против неделя по Макс Спорт 2 са конфликтите Адесаня – Каноние, Волкановски – Холоуей, Стрикланд – Перейра и О’Майли – Муньос. Ето и какво може да чакаме в борбите за купите:

АДЕСАНЯ - КАНОНИЕ

Израел Адесаня се изправя против едно от най-трудните провокации в кариерата си в събота вечерта на UFC 276, когато ще се срещне с изгряващата звезда Джаред Каноние в главния пердах на събитието в Лас Вегас.

Откакто загуби багра за купата в полутежка категория против първенеца тогава Ян Блашович през март 2021 година, Адесаня отвърна с две отбрани на купата в междинна категория против Марвин Ветори и Робърт Уитъкър и в този момент ще желае да го направи още веднъж.

Каноние завоюва пет от последните си шест багра – единствената му загуба бе от Уитъкър.

ВОЛКАНОВСКИ – ХОЛОУЕЙ

Шампионът в категория перо Александър Волкановски е един от най-хубавите бойци на планената. Той ще се изправи против Макс Холоуей за трети път в събота вечерта с вярата да резервира колана. Волкановски победи за първи път Холоуей през 2019 с доста безапелационно показване. Той сподели, че е доста по-ефективен от двамата от разстояние и имаше необикновен триумф употребявайки удари с крайници.

В оня пердах Волкановски пласира 75 удара с крайник и ограничи противника до общо 134 значими удара в границите на 25 минути. Като се има поради, че Холоуей има един от най-високите резултати като удари в историята на спорта, това е много впечатляващ резултат за Волкановски.

Холоуей има междинни индикатори от 7,38 важи мощни удари на минута в кариерата си и това е изкючително висок %, в който и да е пердах. Той вкара невероятните 445 удара против Калвин Катар, 290 против Бриан Ортега и 230 против Яир Родригес. Играта на Холоуей е построена от пердах на скорост, на която никой конкурент не може да издържи. И въпреки множеството нападателни в офанзива бойци да имат проблеми в отбрана, Холоуей в действителност получава единствено 4,69 съществени удара на минута и има 60% рейтинг в отбрана.

Волкановски е един от дребното противници, които ограничиха офанзивите му от разстояние, за което заслужава възторженостти.

В реванша Холоуей имаше повече триумф и може би завоюва първите два рунда, като даже повали Волновски рано в багра. Мнозина към момента имат вяра, че Холоуей даже е заслужавал успеха. Но Волкановски още веднъж ограничи офанзивата на своя съперник като разреши единствено 102 съществени попадения и самичък вкара 137. Волкановски има в кариерата си приблизително по 6,63 удара на минута и позволява по 3,32 с коефициент 60% в отбрана.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР