Уейн Рууни ще отложи търсенето на нова мениджърска работа в

...
Уейн Рууни ще отложи търсенето на нова мениджърска работа в
Коментари Харесай

Уейн Рууни обявява следващата стъпка в кариерата след уволнението в Бирмингам и преговорите за бокса

Уейн Рууни ще отсрочи търсенето на нова мениджърска работа в сряда, с цел да отразява Манчестър Юнайтед като специалист за BBC.

Рууни е без работа, откогато беше уволнен от Бирмингам Сити на 2 януари след ужасяващи резултати. 38-годишният завоюва единствено два от 15-те си мача отпред на тима от Чемпиъншип, само че остава предан на треньорството след предходни интервали в Дарби Каунти и Ди Си Юнайтед.

Наскоро той сподели, че би бил подготвен да падне до Лига Втора за идната си работа – и беше ухажван от Misfits boxing – само че в това време той насочва ръката си към специалистите. Неговият някогашен клуб Юнайтед играе като посетител на Нотингам Форест в петия кръг на Купата на Англия в сряда и BBC го нае като един от техните специалисти.

„ Гледането на отразяването на BBC за Купата на Англия всяка година постоянно е било доста особено, до момента в който растех “, сподели Рууни. „ Толкова съм разчувствуван да се причисля към екипа, с цел да отразя това, което безспорно ще бъде изпълнено с екшън тъждество в това историче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР