Уейн Рууни разкри какво се е случило през 2010 г.,

...
Уейн Рууни разкри какво се е случило през 2010 г.,
Коментари Харесай

Уейн Рууни: Сър Алекс напусна, знаеше, че Юнайтед потъва

Уейн Рууни разкри какво се е случило през 2010 година, когато се опита да напусне Манчестър Юнайтед. Според него още тогава клубът е тръгнал надолу, а сър Алекс Фъргюсън си е тръгнал допустимо най-бързо.

" Предлагаха ми 200 000 лири на седмица. За мен щеше да е елементарно да кажа: " пет години, 200 000 на седмица... давайте да подписвам ". Лесно щеше да бъде да направя това, само че аз желаех триумфи на терена, това означаваше повече за мен ", споделя Рууни в документална поредност за кариерата и живота му.

" Всъщност, в случай че погледнете пет години след тази среща. Алекс Фъргюсън знаеше в каква посока върви клуба и се измъкна допустимо най-бързо, а в клуба към момента се пробват да сглобят частите ", добави той. Фъргюсън напусна през 2013 година и оттогава Ман Юнайтед не съумява да се върне към блестящите години.

Рууни описа за срещата му с мениджъра през 2010 година: " Продадохме Карлос Тевес, по-късно Кристиано Роналдо. Аз бях единственият с сходен статут, който остана. Отидох в кабинета на Алекс Фъргюсън и му споделих: " Какъв е проектът в този момент? Привлякохме двама млади англичани, които не са се потвърдили ". Спомям си неговия отговор: " Излез от кабинета ми ".

В документалната поредност Рууни приказва искрено и за проблемите си с алкохола: " Може да става дума за девойки, за каране в пияно положение, което съм правил, може да убиеш някого, да убиеш себе си. Знаех, че нуждая се от помощ, с цел да спася себе си и фамилията си. Преди 10, 15 години, не можех да вляза в съблекалнята и да кажа, че имам проблеми с алкохола ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР