Уейн Рууни очаква Евертън да вземе точка на Ливърпул Юношата

...
Уейн Рууни очаква Евертън да вземе точка на Ливърпул Юношата
Коментари Харесай

Рууни: Евертън ще открадне точки от Ливърпул

Уейн Рууни чака Евертън да вземе точка на Ливърпул Юношата на Евертън Уейн Рууни съобщи, че чака родният му клуб да вземе точка от дербито с Ливърпул в сряда, макар че формата на двата отбора е изцяло противоположна.

"Червените " се показват съвършено от началото на сезона във Висшата лига и имат актив от 13 победи и едно тъждество, до момента в който "карамелите " са единствено на две точки от зоната на изпадащите след поредност от слаби мачове. Според Рууни обаче формата няма да играе толкоз огромна роля по време на дуела на "Анфийлд ".

"Мисля, че Евертън ще стигне до тъждество. Ситуацията е тежка за тях в последно време, само че те ще вдигнат равнището си за този мач. Това е мач с голямо значение за града и в случай че Евертън завоюва, това може да спре Ливърпул за купата ", разяснява Рууни

В края на ноември 34-годишният Рууни публично зае позицията си на играещ помощник-треньор на Дарби Каунти, само че някогашният британски национал няма право да играе за отбора от Чемпиъншип преди отварянето на януарския трансферен прозорец, което значи, че през декември той ще бъде само помощник на мениджъра Филип Коку.

Ливърпул посреща Евертън в мач от 15-ия кръг на Висшата лига в сряда от 22:15 часа българско време и може да наблюдавате срещата в директно предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР