УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (AP) — Израелският премиер Бенямин Нетаняху

...
УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (AP) — Израелският премиер Бенямин Нетаняху
Коментари Харесай

Нетаняху се среща с Тръмп в Мар-а-Лаго, предлагайки премерен оптимизъм относно прекратяването на огъня в Газа

УЕСТ ПАЛМ БИЙЧ, Флорида (AP) — Израелският министър председател Бенямин Нетаняху работи за възобновяване на връзките с републиканския претендент за президент Доналд Тръмп в петък и предложи обмислен оптимизъм по отношение на напредъка към съглашение за преустановяване на огъня за Газа, до момента в който наближаваше края на оспорваното посещаване в Съединени американски щати, което изложи на показ растящите американски разделения по отношение на поддръжката за войната сред Израел и Хамас.

В имението на Тръмп във Флорида Мар-а-Лаго, където двамата мъже се срещнаха лице в лице за първи път от близо четири години, Нетаняху сподели на публицисти, че желае да види договарянията с посредничеството на Съединени американски щати сполучливи за преустановяване на огъня и освобождение на заложници.

„ Надявам се “, сподели Нетаняху, когато кореспонденти попитаха дали пътуването му в Съединени американски щати е постигнало прогрес. Докато Нетаняху вкъщи е все по-често упрекван, че се опълчва на съглашение за преустановяване на 9-месечната война, с цел да предотврати евентуалния провал на неговото крайнодя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР