Уест Хем се намира в доста добро състояние напоследък и

...
Уест Хем се намира в доста добро състояние напоследък и
Коментари Харесай

Мойс: Ще се справим добре до края на сезона

Уест Хем се намира в много положително положение в последно време и лондонският отбор гледа към довеждане докрай в топ 6 във Висшата лига. Това няма да бъде лесна задача с оглед сериозната конкуренция, а макар положителните резултати на „ чуковете “, рецензиите към Дейвид Мойс не престават.

Според доста експерти „ лондончани “ незабавно имат потребност от нов нападател, и мениджърът е подложен на критика, че не закупи класен голаджия през зимния трансферен прозорец. Наставникът обаче отвърна на своите критици, като показа, че е твърдо уверен в положителното бъдеще на тима.

„ Смятам, че резултатите ни приказват задоволително и досега се оправяме доста добре. Чувам разнообразни мнения и рецензии по собствен адрес, единствено тъй като не сме взели потвърдено име през зимата. Всички знаем каква е финансовата обстановка във футбола в този момент и не трябва да се бърза с непотребни опасности. Ще вземем нападател, когато в действителност намерим точния човек в офанзива. Имам цялостно доверие на шефовете и играчите и гледаме в една посока. Уверени сме, че ще приключим мощно тази акция, а за идващия сезон ще се постараем да сме още по-добри “, разяснява Мойс
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР