Уест Хем победи Челси с 3:1 в мач от втория

...
Уест Хем победи Челси с 3:1 в мач от втория
Коментари Харесай

Уест Хем се наложи над Челси в шампионатно лондонско дерби

Уест Хем победи Челси с 3:1 в мач от втория кръг на Висшата лига.

Домакинският напън на " чуковете " се отплати още в 7-ата минута на " Лондон Стейдиъм ". Найеф Агер засече с глава центриране от ъглов удар на Джеймс Уорд-Праус.

Възпитаниците на Моурисио Почетино възобновиха равенството в 28-ата минута. Карни Чукуемека си освободи пространство в наказателното поле и с изстрел в далечния ъгъл направи резултата 1:1.

Преди почивката и двата тима пропуснаха отлични благоприятни условия да поведат. Лукаш Пакета стреля в дясната греда, а Алфонс Ареола избави дузпа на Енцо Фернандес. Това е първи избавен углавен удар за францизуна във Висшата лига.

След паузата футболистите на Дейвид Мойс си върнаха водачеството в столичното дерби. Микейл Антонио насочи компактен удар отвън наказателното поле

В 67-ата минута домакините останаха с човек по-малко на терена. Найеф Агер поучи втори жълт картон и бе изпъден. " Сините " обаче не съумяха да се възползват от численото си предимство.

В добавеното време Мойсес Кайседо дебютира за гостите, само че извърши нарушаване в личното си наказателно поле. Джон Брукс отсъди нова дузпа, която бе осъществена от Лукаш Пакета.

Уест Хем заема 7-ата позиция в класирането с актив от 4 пункта, еднакъв с този на Тотнъм и Ливърпул. Челси се намира на 14-ото място с 1 точка, с идентичен актив с Борнемут.

В различен турнирен мач от деня, игран по-рано през днешния ден, Астън Вила победи Евертън с 4:0. Джон МакГин, Дъглаш Луиз, Лиън Бейли и резервата Йон Дуран се разписаха, с цел да донесат първа победа на " вилъните " за сезона.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР