Уест Хем отново ще опита да стигне максимално далеч в

...
Уест Хем отново ще опита да стигне максимално далеч в
Коментари Харесай

Уест Хем със сериозни цели в Европа

Уест Хем още веднъж ще опита да стигне оптимално надалеч в европейските шампионати. След триумфа през предишния сезон в Лигата на конференциите, в този момент „ чуковете “ са пределно стимулирани да оставят диря и в шампионата Лига Европа.

На осминафиналите трудността пред лондонския клуб е към този момент добре познатия за тях отбор на Фрайбург, като двата тима бяха в една група и лондонският клуб съумя да приключи на първото място и да продължи непосредствено към най-хубавите 16.

Мениджърът на Уест Хем Дейвид Мойс чака два сложни мача против немския представител, само че шотландецът съобщи извънредно съществени цели  в Европа и изрази вяра, че опитът е на страната на неговия тим.

„ През последните години изиграхме много европейски мачове и това  би трябвало да има своето значение. Вече имаме опит в елиминационните борби и е значимо да демонстрираме самочувствие. Разбира се, почитаме Фрайбург и това, което те сториха против Ланс, несъмнено заслужава положителни думи.

Смятам, че се познаваме добре, защото бяхме в една група и сме наясно с опциите си, само че в този момент се изправяме в надалеч по-важни и виновни дуели, които ще дадат съществени отговори на някои въпроси. Уест Хем има с какво да се гордее що се отнася до европейската сцена и аз желая от моите играчи да покажат класата си на терена. Амбицирани сме да достигнем доста надалеч в Лига Европа и още веднъж да играем решаваща роля в тази конкуренция. Нашите цели са огромни, като във висшата лига още веднъж се борим за европейско присъединяване, през идващия сезон, нещо, което е извънредно значимо за нас.

 Не отхвърлям, че имахме своя неприятен интервал, само че смятам, че постепенно възвръщаме увереността си и предстоят хубави неща за нашия клуб. Амбициите до края на сезона са ясни, оптимално мощно показване в Европа, и ново присъединяване в шампионатите на остарелия континент през новата акция “, разяснява някогашният управител на Евертън и Манчестър Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР