Уест Хем е подновил преговорите с Манчестър Юнайтед отново защитника

...
Уест Хем е подновил преговорите с Манчестър Юнайтед отново защитника
Коментари Харесай

Уест Хем е подновил преговорите с Ман Юнайтед за Хари Магуайър

Уест Хем е възобновил договарянията с Манчестър Юнайтед още веднъж бранителя Хари Магуайър, твъди The ​​Sun. Съобщава се, че прехвърлянето към момента зависи от това дали британският национал ще получи компенсация за напускането си на „ Олд Трафорд “, защото „ чуковете “ нямат средствата да му обезпечат актуалната заплата при „ алените дяволи “.

Лондончани към този момент са се договорили с Магуайър за четиригодишен контракт от по 120 000 паунда на седмица, което ще е със 70 000 паунда по-малко от настоящето му заплащане. От Юнайтед пък са предложи на бранителя сума от 6 милиона паунда при възможното му овакантяване. Самият Магуайър обаче изисква по-голяма отплата.

Иначе „ чуковете “ и „ алените дяволи “ са се разбрали за трансферна сума от 30 милиона паунда. Ман Юнайтед желае тази договорка да се реализира, с цел да си обезпечи средства за още нови попълнения до края на трансферния прозорец.

Магуайър започва единствено в осем мача от Висшата лига през предишния сезон и не е взел участие в нито една от първите три срещи на отбора през новата акция. Преди старта на новия сезон пък му бе отнета и капитанската лента. Договорът му с 20-кратните първенци на Англия е до лятото на 2025-а година.

West Ham's transfer move for Harry Maguire is BACK ON as club re-open talks with Man Utd outcast
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР