Уест Хам следи ситуацията с ненужните в Манчестър Юнайтед Фил

...
Уест Хам следи ситуацията с ненужните в Манчестър Юнайтед Фил
Коментари Харесай

Уест Хам може да отърве Юнайтед от двама ненужни

Уест Хам следи обстановката с ненужните в Манчестър Юнайтед Фил Джоунс и Джеси Лингард, твърди Independent.

Мениджърът на “чуковете” Дейвид Мойс персонално демонстрира интерес към двамата англичани, с които работи в интервала си, до момента в който бе отпред на “червените дяволи”. Подобен трансфер обаче би се осъществил единствено в случай че Уест Хам не изпадне от Висшата лига и продължи да играе в елита и следващата година. Към момента тимът се намира на 4 точки от зоната на изпадащите, като в последните два мача съумя да завоюва 4 точки. Ако клубът успее да избегне отпадането, се чака Мойс да получи нужното време и средства, с цел да може да приготви и освежи отбора за идната акция. Източникът твърди, че дуото от Юнайтед е една от главните трансферни цели на шотландеца.
 Шмайхел изригна против избрани играчи: Стоят единствено поради “Манчестър Юн” във визитките си
Джоунс от дълго време не попада в сметките не Оле Гунар Солскяер, който избира да употребява Хари Магуайър, Виктор Линдельоф и Ерик Байи в центъра на защитата си. Проблем може да се окаже възможната цена на бранителя, защото той подписа нов четиригодишен контракт през предходната година и е дълготрайно привързан с клуба. Лингард от своя страна също мъчно намира място в състава на Солскяер, изключително след идването на Бруно Фернандеш и завръщането на Пол Погба. Офанзивният полузащитник не е съумял нито да се разпише, нито да асистира в последните 20 срещи от Висшата лига, в които е взел присъединяване.

Солскяер готви огромна чистка на “Олд Трафорд”, като и двамата футболисти се считат за съвсем сигурни напускащи. Интерес към халфа демонстрират още Уест Бромич и Евертън. ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР