Уест Хам приема АЗ Алкмаар на Лондон Стейдиъм в първи

...
Уест Хам приема АЗ Алкмаар на Лондон Стейдиъм в първи
Коментари Харесай

Съставите на Уест Хам и АЗ Алкмаар

Уест Хам приема АЗ Алкмаар на " Лондон Стейдиъм " в първи полуфинален конфликт от второто издание на шампионата Лига на конференциите. " Чуковете " ще се опитат да стигнат до първи европейски край от 47 години, откакто през предишния сезон не съумяха да го създадат, макар че доближиха до полуфиналите на Лига Европа. АЗ Алкмаар пък е финалист в шампионата за Купата на УЕФА от 1981 година, само че доближава до полуфинал в евротурнирите за първи път от сезон 2004/05.

Уест Хам няма загуба в 12 следващи срещи в Лигата на конференциите, като завоюва 11 от тези срещи.

Мениджърът на домакините Дейвид Мойс е направил две промени спрямо успеха над Манчестър Юнайтед през уикенда, с която значително лондончани си подсигуряваха оставането в Премиър лийг. Курт Зума се завръща в центъра на отбраната, откакто е съумял в точния момент да се възвърне от своята травма в глезена. Той заменя Анджело Огбона. Алфонс Ареола, който по принцип е титуляр в мачовете от Лигата на конференциите, заменя Лукаш Фабиански на вратата. 

В състава на АЗ Алкмаар предстоящо Меес де Вит заменя санкции Керкеш отляво на защитата. Ван Бредероде още веднъж започва на мястото на контузения Карлсон като ляво крило.

Уест Хам: Ареола, Керер, Зума, Агер, Кресуел, Соучек, Райс, Боуен, Пакета, Бенрама, Антонио

АЗ: Райън, Сагавара, Бойкема, Хаджидиакос, Де Вит, Класи, Райндерс, Мийнанс, Йодгаард, Ван Бредероде, Пвалидис

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР