Уест Хам постигна победа с 3:1 в гостуването си на

...
Уест Хам постигна победа с 3:1 в гостуването си на
Коментари Харесай

Уест Хем е вече с единия крак в Лига Европа

Уест Хам реализира победа с 3:1 в гостуването си на Уест Бромич в мач от предпоследния 37-и кръг на Висшата лига и продължава да мечтае за класиране в европейските шампионати, където към този момент е с единия крайник. В последният кръг от шампионата те домакинстват на Саутхамптън. Домакините откриха след попадение на Матеус Перейра (27’), само че лондончани обърнаха развоя на събитията след голове на Томаш Сучек (45’), Анджело Огбона (82’) и Микаел Антонио (88’).

Уест Хам бе покрай това да открие резултата още във втората минута, само че Майкъл Антонио бе повален от вратаря Сам Джонстън и “чуковете” получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана капитанът Деклан Райс, само че ударът му срещна дясната греда.

Домакините получиха своя късмет в 27-ата минута, след осъществяване от корнер от страна на Метеус Перейра, при което Томаш Сучек се извиси на първа греда, само че не съумя да играе с топката и тя влетя във вратата за 1:0 в интерес на домакините. Играчите на Дейвид Мойс възвърнаха равенството в добавеното време на първата част, когато положително центриране на Саид Бенрама бе отклонено от защитник на Уест Бромич, само че попадна в грешника досега Томаш Сучек на задна греда и той не сгреши за 1:1.

Уест Хам реализира цялостен поврат в 82-ата минута, когато още веднъж Кресуел центрира добре след корнер и Анджело Огбона означи с глава за 2:1. Шест минути по-късно играчите на Дейвид Мойс лишиха в своята половина, организираха отлична контраофанзива, топката стигна до Лингард, той изведе Майкъл Антонио, който означи за 3:1.

С тази победа играчите на Дейвид Мойс заемат шестото място в класирането с 62 точки, а Уест Бромич към този момент изпадна и от следващата година ще е част от Чемпиъншип.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР