Уест Хам постигна безпроблемна победа над третодивизионния Донкастър с 4:0

...
Уест Хам постигна безпроблемна победа над третодивизионния Донкастър с 4:0
Коментари Харесай

Уест Хам си уреди среща с Ливърпул или Ман Юнайтед

Уест Хам реализира безпроблемна победа над третодивизионния Донкастър с 4:0 и се класира за осминафиналите на Купата на Англия. В идващия кръг " чуковете " ще се изправят против или, които играят на следващия ден. Отборът на добави към отличното си показване във Висшата лига и положителни резултати във ФА Къп.

Донкастър дойде в Лондон като четвърти в Първа лига и със седем победи в последните си осем мача. Уест Хам обаче можеше да реши мача още в първите 10 минути. Още във втората минута откри след подаване на. Последваха удари на и.

Украинецът удвои задатъка на домакините след половин час игра, откакто бе изведен от Бенрама. След почивката удари на бяха отразени от вратаря на гостите, само че Уест Хам поведе с три гола в 53-ата минута. Тогава след центриране на от ъглов удар Анди Бътлър си означи автогол. Донкастър стигна до греда след удар на Мат Смит, а влезлият като запаса Афолаян се разписа за крайното 4:0.

A great performance and we're through to the next round!
— West Ham United (@WestHam)
също се изправи против третодивизионен тим в лицето на Блакпул, само че имаше повече проблеми. Елитният отбор поведе със страховит гол на Бисума в 27-ата минута, само че Гари Мадин изравни в края на първото полувреме. Стивън Алзате донесе успеха на домакините, откакто топката се отклони в него след удар на Макалистър в 58-ата минута. За място на четвъртфиналите Брайтън ще спори с спечелилия от дуела сред и.

Brighton’s Yves Bissouma hit the ball and it stayed hit

(: )
— B/R Football (@brfootball)
В борба на два тима от Чемпиъншип бе безапелационен и завоюва с 3:0 при гостуването си на. Така той си обезпечи второ присъединяване в петия кръг за последните 20 години.

ФА Къп 4 кръг, събота 23 януари  Уест Хам 4:0краен резулат  Донкастър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР