Уест Хам надви Лийдс с 2:0 у дома и се

...
Уест Хам надви Лийдс с 2:0 у дома и се
Коментари Харесай

Уест Хам пречупи Лийдс за втори път през сезона

Уест Хам надделя Лийдс с 2:0 вкъщи и се класира за четвъртия кръг за Купата на Англия. Успехът на лондончани беше подобаващ, само че до последно крайният излаз не беше сигурен, тъй като вторият гол падна чак в добавеното време и беше дело на Джаръд Боуен.

През първото полувреме пък се беше разписал Мануел Лансини (34’), като в тази обстановка имаше съществени подозрения за засада, само че ВАР удостовери решението на рефера.

Изглежда, че гостите бяха решили да запазят сили за борбата си за оцеляване в Премиър лийг, защото мениджърът Марсело Биелса заложи от първата минута на трима младежи без нужния опит в такива значими срещи - Люис Бейт, Лео Хьелде и Сам Грийнууд.

В същото време за Уест Хам стартираха единствено двама играчи със статут на дълбоки запаси - вратарят Алфонс Ареола и Райън Фредерикс.

За “чуковете ” това е втора победа над Лийдс през сезона, откакто те надвиха и с 2:1 като посетители в среща от Премиър лийг. Само след седмица следва нов конфликт сред двата отбора - този за състезание в Лондон.
 Трети кръг на ФА Къп: Тотнъм оцеля, Уест Хам в профил Лийдс Трети кръг на ФА Къп: Тотнъм оцеля, Уест Хам в профил Лийдс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР