УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — През последните седем седмици и

...
УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — През последните седем седмици и
Коментари Харесай

Деймиън Маккензи се завръща, за да предизвика възраждането на Чийфс в Супер Ръгби

УЕЛИНГТЪН, Нова Зеландия (AP) — През последните седем седмици и както посредством наличието, по този начин и посредством отсъствието си, flyhalf Дамян Макензи потвърди, че е незаместим за Хамилтън- основани Chiefs, до момента в който преследват трета купа в Super Rugby Pacific.

The Chiefs завоюваха четири от първите си пет мача този сезон с Маккензи отпред. След това те дадоха отмора на плеймейкъра на All Blacks за конфликта си със защитаващия купата Крусейдърс и станаха първият тим, изгубил от Крусейдърс през 2024 година

Макензи се завърна в петък и поведе Чийфс до победа с 68-10 над Моана Пасифика, най-големият печеливш марж на клуба в Супер Ръгби.

Фактът, че в отсъствието на Макензи, Чийфс реализира достижение, което никой различен тим не съумя тази година, като загуби от основания в Крайстчърч Крусейдърс, акцентира скъпоструващия темперамент на неговото неявяване.

В негово наличие Чийфс вкараха 10 опита против Моана Пасифика и доста от тях бяха въодушевени от нападенията на Макензи от общоприети...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР