УЕФА не разреши изпълнение на живо преди финала на UEFA

...
УЕФА не разреши изпълнение на живо преди финала на UEFA
Коментари Харесай

Скандал! УЕФА забрани изпълнението на култова песен преди финала

УЕФА не позволи осъществяване онлайн преди финала на UEFA EURO 2020 сред Англия и Италия на песента "Три лъва ", известна измежду британските почитатели с рефрена Football's Coming Home, разкри артистът Франк Скинър.

Хитът, написан през 1996 година за европейското състезание в Англия, в последно време още веднъж е известен и се трансформира в всекидневен химн за британските почитатели по време на похода на тима на Гарет Саутгейт към финала на Евро 2020.

Изпълнителят на песента Франк Скинър разкри, че е имало предложение той да извърши онлайн рефрена на "Уембли ", с което да надъха в допълнение публиката и тима на Англия.

"УЕФА не позволи с претекста, че е прекомерно пристрастно и няма да бъде почтено по отношение на италианците. Макар че на мача на откриването, в който Италия игра против Турция, италианският тенор Андреа Бочеил изпя Nessun Dorma преди срещата ", сподели Скинър пред Скай Спортс.

От УЕФА признаха, че е имало питане за песента, само че осъществяването няма да по какъв начин да бъде вмъкнато в церемонията по закриването, която от дълго време е финализирана.

"Никакви спомагателни детайли не може да бъдат добавени в програмата, защото церемонията е запълнена и има непоколебим график преди началото на мача ", обявиха от УЕФА за организация Ройтерс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР