УЕФА наказа Англия с глоба в размер на 100 хил.

...
УЕФА наказа Англия с глоба в размер на 100 хил.
Коментари Харесай

УЕФА наказа Англия с глоба и мачове без публика

УЕФА наказа Англия с санкция в размер на 100 хиляди евро и две семейства без аудитория поради безредиците по време на финала на европейското състезание по футбол. Вторият мач от глобата, наложена от дисциплинарната комисия, е конвенционален за идващите две години.

Причината - " неналичието на ред на и към стадиона " на финала Англия - Италия на 11 юли. Тогава почитатели без билети се биха със стюарди и служители на реда, а самият дуел беше под въпрос след ексцесиите. Впоследствие част от последователите на " Трите лъва " хвърляха предмети към терена и освиркаха италианския химн.

A statement from The:
— The FA (@FA)

" Въпреки че сме разочаровани от решението, го признаваме. Осъждаме ужасното държание на хора, които провокираха позорните подиуми на и към " Уембли " по време на финала и съжаляваме, че някои от тях съумяха да влязат на стадиона. Уверени сме, че това повече няма да се повтори. Продължаваме да работим с управляващите, с цел да предприемем дейности против хората, които бяха виновни за случилото се. ", написаха от британската футболна асоциация.

Следващият домашен мач на европейския вицешампион е на 12 ноември, когато в Лондон гостува Албания за 9-ия кръг от международните квалификации.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР