УЕФА може да удължи срока, в който отделните федерации и

...
УЕФА може да удължи срока, в който отделните федерации и
Коментари Харесай

УЕФА може да удължи крайния срок за решенията за първенствата

УЕФА може да удължи периода, в който обособените федерации и лиги би трябвало да дадат информация на европейската централа какъв е окончателният им проект за бъдещето на съответните шампионати. В него би трябвало да бъде упомената датата, на която конкуренциите ще се възобновят, както и форматът на шампионатите. В момента 25 май е последният ден, на който може да се случи това.

Според британските медии обаче срокът може да бъде продължен особено поради Премиър лийг. В Англия възнамеряват шампионата да бъде възобновено на 12 юни, само че към момента има много неща за доуточняване, като огромните проблеми са нежеланието на клубовете да играят на неутрални терени, каквато бе първичната концепция, и информациите за увеличаващия се брой играчи, които се опасяват да се завърнат на този стадий.

Висшата лига може най-рано да разгласи публично проекта си на 18 май, когато е идната среща сред клубовете. Тогава би трябвало да бъдат гласувани всички оферти. Ако противоречивите въпроси обаче не бъдат изяснени в идващите дни, то Висшата лига може да има потребност от в допълнение време.

Иначе през вчерашния ден държавното управление на Англия даде " зелена светлина " за това след 1 юни да се позволи провеждането на професионални противоречиви събития при закрити врата. Задължителното изискване обаче е до тогава да няма утежняване на обстановката с разпространяването на ковид след облекчаването на някои от ограниченията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР