Уебсайтът My Baggage продава бутилки с автентичен въздух от Англия,

...
Уебсайтът My Baggage продава бутилки с автентичен въздух от Англия,
Коментари Харесай

Компания продава “автентичен британски въздух в бутилка за $30

Уебсайтът My Baggage продава бутилки с " достоверен " въздух от Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия, с цел да обезпечи на жителите на Англия оттатък рамките й глътка пресен въздух и благоухание на дома, оповестява CNN.

Според компанията това е в отговор на непрестанно изменящите се ограничавания за пътешестване поради Covid-19. Бързо разпространяващият се нов вариант на ковид в Обединеното кралство докара до налагане на забрани и ограничавания за пътешестване до страната, което значи, че доста британци в чужбина няма да могат да се върнат в родината си.

Цената е 25 паунда (около $33) за бутилка от 500 мл.

Освен четирите английски страни, компанията приема и специфични поръчки за съответни обекти в Обединеното кралство. Наскоро са изпълнили поръчка от уелсец, който доста желал да си купи въздух от планински регион в северозападен Уелс. Това не е всичко- оферират се и специфични бутилки в стеснен брой с въздух от лондонското метро или от магазин за риба в Норфолк.

Екипът на My Baggage съобщи, че концепцията за бутилирания въздух се е родила след осъществяване на проучване, обвързвано с човешкото подушване и със пробуждане на прочувствени мемоари.

" Искахме да им помогнем на хората да се свържат още веднъж с дома си по някакъв метод и от оповестени проучвания знаем, че обонянието ни играе доста огромна роля, когато става въпрос за страсти ", съобщи представител на компанията.

Според My Baggage, по-голямата част покупките са за дарове за другари или фамилии, живеещи в чужбина.

Пускането в употреба на бутилирания въздух от Обединеното кралство става 4 година откакто компанията Аethaer стартира да продава бутилки от 580 мл. с въздух от Англия на купувачи от нечисти китайски градове като Пекин и Шанхай за 115 $.

Канадската компания Vitality Air предлага кутии с чист въздух, а цените потеглят от 52,99 $ за опаковка от две 8-литрови бутилки, до момента в който швейцарската компания Swissbreeze продава въздух от планинските региони на алпийската страна за по-малко 20 $ за бутилка от 8 литра.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР