Уебсайтът е най-новото попълнение в разнообразното портфолио на водещата дигитална

...
Уебсайтът е най-новото попълнение в разнообразното портфолио на водещата дигитална
Коментари Харесай

CarMarket.bg – най-новото в света на автомобилите

Уебсайтът е най-новото попълнение в разнообразното портфолио на водещата цифрова медийна и софтуерна компания Нетинфо. Платформата дава на потребителите достоверна, настояща и подробна информация в бранш коли, като се концентрира върху индустриални вести и технологии, само че обръща особено внимание и на електрификацията на парка, системите за самостоятелно ръководство, новостите, пазарните трендове и нормативните промени, обвързваните с България. > >

„ Електрификацията, самостоятелното ръководство и новите технологии ще трансформират автомобила в нещо, което преди години гледахме на кино. Но този развой наподобява необратим и леко замайващ сега, поради което появяването на e повече от логически ход. Читателите и клиентите имат все по-голяма потребност да се ориентират в новостите, които всекидневно се появяват на пазара. Платформата е основана, с цел да показва и споделя всички новости от света на колите “, разяснява основният редактор Пламен Георгиев, който отразява автомобилната тема в продължение на 23 години.

Сред главните категории в се подреждат: Индустриални вести, Представяне на нови модели, Електрическа подвижност, Технологии, Любопитно от света на колите, Студени досиета, Мотори и Полезни препоръки.

Платформата предлага и специфичната графа „ Тест драйв “, чиято цел е оптимално задълбочено показване на качествата и спецификите в дизайна, задвижването и пътното държание на съответния модел, както и по какъв начин той е подобаващ за съответните консуматори. Всичко това придружено с богат снимков материал.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР