Уебсайт за видео свобода на словото“, стартиран като алтернатива на

...
Уебсайт за видео свобода на словото“, стартиран като алтернатива на
Коментари Харесай

Антисемитизъм, теории на конспирацията и омраза при поискване на сайт, използван от Ръсел Бранд

Уебсайт за видео „ независимост на словото “, стартиран като опция на YouTube, беше упрекнат, че хоства антисемитски екстремисти, прокарващи тайни теории за Газа.

Нарастващ брой крайнодесни оратори на омразата получават ефирно време на спорната платформа Rumble. И това идва на фона на скок в антисемитските закононарушения от ненавист, регистрирани от някои от нашите най-големи полицейски сили в седмиците след клането на Хамас на 7 октомври. Сега има апел уеб сайтът да бъде затворен. Крайнодесният престъпник Томи Робинсън има канал в Rumble с повече от 25 000 почитатели, както и Britain First. Разпространителите на ненавист в Съединени американски щати го харесват.

Екстремисткият коментатор Никълъс Джоузеф Фуентес има канал на уеб страницата с десетки хиляди почитатели. Неговият акаунт в YouTube беше спрян през 2020 година Широко описван като последовател на превъзходството на бялата раса, той също по този начин отхвърля Холокоста. Американският крайнодесен водещ на радио шоу Алекс Джоунс също процъфтява в Rum...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР