Уебсайт за разпознаване на лица, който е наричан мечтата на

...
Уебсайт за разпознаване на лица, който е наричан мечтата на
Коментари Харесай

„Най-обезпокоителният уебсайт в света“ може да открие всяка ваша снимка в интернет

Уебсайт за различаване на лица, който е именуван „ фантазията на преследвачите “, провокира потрес в интернет.

Помага на хората да намерят всяка своя фотография в интернет.

Обявен е като метод да се помогне на хората да намерят себе си в интернет и да останат предпазени от „ измамници, крадци на идентичност или хора, които употребяват облика им нелегално “. PimEyes ви разрешава да намерите изображения, съдържащи лицето ви, и да ги „ изтриете “ вечно от уеб страници.

Той работи малко като инструмента за назад търсене на изображения на Гугъл.

Очевидно е доста по-усъвършенстван, като употребява изкуствен интелект за различаване на изображения. Може да засече лицето ви, даже от тълпата с хора.

Това значи, че можете да качите своя фотография и да я употребявате, с цел да откриете всевъзможни смущаващи остарели фотоси или даже инцидентни фотоси измежду хора, на които някак сте съумели да се появите, без да разберете.

Инструментът обаче не е на ниска цена.

Абонаментът за PROtect коства 77.31 паунда на месец, а версията „ Advanced “ – 289.96 паунда. Това дава достъп до безграничен брой търсения на изображения, както и достъп до уебсайтовете, на които се намира вашата фотография.

Компанията, която стои зад PimEyes, твърди, че тя „ в никакъв случай не е била и не е инструмент за определяне на самоличността или данните на което и да е лице “.

Вместо това тя е основана, с цел да оказва помощ на хората да намират свои изображения в „ обществено налични уеб страници “.

Въпреки че е подложен на критика като чудноват и притеснителен, PimEyes също по този начин е окуражителен от хората за възстановяване на тяхната дискретност онлайн.

Една от авторитетните персони в Twitter, Кристен Руби, съобщи: 

Харесва ми PimEyes. Инструментът е спорен – само че е един от най-хубавите принадлежности за разкриване на това кой е употребявал лицето ми без мое единодушие. След това адресирам вести за унищожаване на фотосите. Това е тревожно, само че извънредно скъпо.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР