Уеб сериалите „Следвай ме“ и „Не така, брат!“, видео поредиците

...
Уеб сериалите „Следвай ме“ и „Не така, брат!“, видео поредиците
Коментари Харесай

„Следвай ме“ – най-гледаният през 2017 г. във Vbox7.com

Уеб сериалите „ Следвай ме “ и „ Не по този начин, брат! “, видео поредиците „ А на бас “ и „ Сладки свалки “ на Дани Петканов, както и видеата, отдадени на тазгодишните спортни победи на Кубрат Пулев и Григор Димитров, са най-гледаните през 2017 година в България, съгласно годишната ранглиста на Vbox7.com.

Vbox7.com разгласи ранглиста на най-гледаното видео наличие през годината, разграничено в 5 съществени категории – Топ 100, уеб сериали и влогъри, вести и събития, българска поп и рап музика и поп-фолк.

Резултатите може да видите във видеото.

На челната позиция в емблематичната за уеб страницата годишна ранглиста ТОП 100, е уеб сериалът „ Следвай ме “ с присъединяване на певицата Тита, следван от онлайн поредицата за провокации „ А на бас “ на Дани Петканов. Следва успеха на Кубрат Пулев над Кевин Джонсън, както и супер триумфът на Григор Димитров на Финалите на АТР в Лондон. Веднага след тях се подрежда хитовата продукция „ Не по този начин, брат! “, която бе отличена с премията за уеб сериал на годината от интернационалния фестивал Mediamixx 2017.

Уеб сериалът „ Следвай ме “ е абсолютният първенец по гледаемост във Vbox7.com. Това е и уеб сериалът с най-успешен дебют в България, като за своите два сезона генерира близо 15 милиона гледания онлайн. Шоуто „ А на бас “, в което Дани Петканов насочва разнообразни провокации към участниците, може да се похвали с близо 5 милиона гледания във Vbox7.com.

Най-гледаното от раздела вести и събития още веднъж се пада на мача Кубрат Пулев – Кевин Джонсън, следвано от новините към новата Мис България 2017. В категорията влизат още ураганът Ирма, както и спортният успех на Григор Димитров.

През 2017 година с изключение на уеб сериали, занимателни поредици и спорт, потребителите на Vbox7.com са гледали и доста музикални клипове. Класацията за българска поп и рап музика оглавяват Сузанита и Каската, а в ТОП 3 попадат още и песните на Ева – Дали и Базука на Криско.

Всичките топ ранглисти на Vbox7.com за 2017 година вижте тук

Над 3.2 милиона приблизително на месец са неповторимите консуматори, които през тази година са посетили Vbox7.com. От тях приблизително към 250 000 влизат в уеб страницата всеки ден. Всекидневно потребителите гледат над 63 хиляди часа видео в уеб страницата, като дамите са по-активни от господата. Близо 52% от потребителите на Vbox7.com са дами, а 48% мъже.

Над 60% от всички ползващи Vbox7.com гледат видео през мобилните си устройства. Интересна наклонност се обрисува при дамите – те избират да гледат видео най-вече през смарт телефони и таблети, до момента в който господата залагат на обичайния способ през десктоп компютри.

За възходящото ползване през мобилни устройства приказва и увеличената приложимост на мобилното приложение на Vbox7.com - с 15.7% на годишна база. Приложението е желан метод за гледане на видео от потребителите, а през тази година то получи премия за най-хубаво развлекателно мобилно приложение от Webit awards.

Ето и първенците в обособените категории:

Най-гледано видео в ТОП 100 на Vbox7.com:
Следвай ме – Епизод 1 (Премиера)
Останалите видеоклипове вижте тук.

Най-популярно в Топ 20 вести и събития:
Кубрат Пулев – Кевин Джонсън (пълен репортаж)

Новата Мис България ще се занимава с фешън дизайн (гостуване в „ Здравей, България “ по NOVA)

Участничката във Vip Brother Most Wanted, Дебора, гостува в “На кафе “ по NOVA

Останалите видеоклипове вижте тук

Най-популярно в Топ 20 уеб сериали и влогъри:
Следвай ме
А на Бас
Не по този начин, брат!
Останалите видеоклипове вижте тук

Най-популярно в Топ 20 Поп и Рап:

Kaskata ft. Suzanitta – Lucifer & Budha
Eva – Dali
Krisko – Bazooka

Останалите видеоклипове вижте тук

Най-популярно в Топ 20 поп-фолк:

Камелия & Гъмзата – Дразни ме
Галин и Емануела – 5, 6, 7, 8, 2017
Галена – Moro Mou (Бебето ми)
Останалите видеоклипове вижте тук
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР