Уеб сериалите „Следвай ме“ и „Не така, брат!“, видео поредиците ...

Уеб сериалите „Следвай ме“ и „Не така, брат!“, видео поредиците

„Следвай ме“ – най-гледаният през 2017 г. във Vbox7.com

Уеб сериалите „ Следвай ме “ и „ Не по този начин , брат! “, видео поредиците „ А на бас “ и „ Сладки свалки “ на Дани Петканов, както и видеата, посветени на тазгодишните спортни победи на Кубрат Пулев и Григор Димитров, са най-гледаните през 2017 година в България, съгласно годишната ранглиста на Vbox7.com.

Vbox7.com обяви ранглиста на най-гледаното видео наличие през годината, разделено в 5 съществени категории – Топ 100, уеб сериали и влогъри, вести и обстоятелства , българска поп и рап музика и поп-фолк.

Резултатите може да видите във видеото.

На челната позиция в емблематичната за уеб страницата годишна ранглиста ТОП 100, е уеб сериалът „ Следвай ме “ с присъединяване на певицата Тита, следван от дистанционно поредицата за предизвикателства „ А на бас “ на Дани Петканов. Следва победата на Кубрат Пулев над Кевин Джонсън, както и супер триумфът на Григор Димитров на Финалите на АТР в Лондон. Веднага след тях се подрежда хитовата продукция „ Не по този начин , брат! “, която бе отличена с наградата за уеб сериал на годината от интернационалния фестивал Mediamixx 2017.

Уеб сериалът „ Следвай ме “ е абсолютният шампион по гледаемост във Vbox7.com. Това е и уеб сериалът с най-успешен дебют в България, като за своите два сезона генерира близо 15 милиона гледания дистанционно . Шоуто „ А на бас “, в което Дани Петканов отправя разнородни предизвикателства към участниците, може да се комплименти с близо 5 милиона гледания във Vbox7.com.

Най-гледаното от раздела вести и обстоятелства още веднъж се пада на мача Кубрат Пулев – Кевин Джонсън, следвано от новините към новата Мис България 2017. В категорията влизат още ураганът Ирма, както и спортният успех на Григор Димитров.

През 2017 година с изключение на уеб сериали, забавни поредици и спорт, консуматорите на Vbox7.com са гледали и доста музикални клипове. Класацията за българска поп и рап музика оглавяват Сузанита и Каската, а в ТОП 3 попадат още и песните на Ева – Дали и Базука на Криско.

Всичките топ ранглисти на Vbox7.com за 2017 година вижте тук

Над 3.2 милиона приблизително на месец са уникалните консуматори , които през тази година са посетили Vbox7.com. От тях приблизително към 250 000 влизат в уеб страницата всеки ден. Всекидневно консуматорите гледат над 63 хиляди часа видео в уеб страницата , като дамите са по-активни от господата. Близо 52% от консуматорите на Vbox7.com са дами , а 48% мъже.

Над 60% от всички ползващи Vbox7.com гледат видео през мобилните си устройства. Интересна наклонност се очертава при дамите – те предпочитат да гледат видео най-вече през смарт телефони и таблети, до момента в който господата залагат на обичайния способ през десктоп компютри.

За възходящото ползване през мобилни устройства приказва и увеличената приложимост на мобилното приложение на Vbox7.com - с 15.7% на годишна база. Приложението е желан метод за гледане на видео от консуматорите , а през тази година то получи премия за най-добро развлекателно мобилно приложение от Webit awards.

Ето и първенците в отделните категории:

Най-гледано видео в ТОП 100 на Vbox7.com:
Следвай ме – Епизод 1 (Премиера)
Останалите видеоклипове вижте тук.

Най-популярно в Топ 20 вести и обстоятелства :
Кубрат Пулев – Кевин Джонсън (пълен репортаж)

Новата Мис България ще се занимава с фешън дизайн (гостуване в „ Здравей, България “ по NOVA)

Участничката във Vip Brother Most Wanted, Дебора, гостува в “На кафе “ по NOVA

Останалите видеоклипове вижте тук

Най-популярно в Топ 20 уеб сериали и влогъри:
Следвай ме
А на Бас
Не по този начин , брат!
Останалите видеоклипове вижте тук

Най-популярно в Топ 20 Поп и Рап:

Kaskata ft. Suzanitta – Lucifer & Budha
Eva – Dali
Krisko – Bazooka

Останалите видеоклипове вижте тук

Най-популярно в Топ 20 поп-фолк:

Камелия & Гъмзата – Дразни ме
Галин и Емануела – 5, 6, 7, 8, 2017
Галена – Moro Mou (Бебето ми)
Останалите видеоклипове вижте тук

Източник: vesti.bg