Удобните и семпли дрехи доминират сред модните тенденции през тази

...
Удобните и семпли дрехи доминират сред модните тенденции през тази
Коментари Харесай

Пролетен хит: От пижамената мода до дрехите с пера СНИМКИ

Удобните и семпли облекла преобладават измежду стилните трендове през тази пролет. Моделиерите залагат на естествени материи, а в формалните облекла перата, пайетите се завръщат като фешън наклонност. Могат да бъдат видени във вечерните и формалните рокли, също и в балните. Вижте 8 топ фешън трендове за пролет- лято 2021.

Шик вкъщи

Година след началото на пандемията доста от нас към момента си стоят у дома и от дълго време нямат оня динамичен и всемирски живот, с който разполагаха преди. Карантинният жанр се наложи в дрешника ни и може би дълго ще остане. Това обаче не значи, че тя е лишена от шикозност и грациозност. Пижамената мода е измежду най-любопитните за сезона. Причината евентуално е, че всички прекарваме в този момент повече време вкъщи. Сред най-актуалните модели в тази категория са сатенените и копринените панталони и блузи, както и необятните къси панталонки.



Семпли костюми

Този сезон строгите офис дрехи се преобразяват в семпли и комфортни костюми. Кройката по тялото е сменена от свободен контур. За опазване на пропорциите е добре панталонът с необятни крачоли да комбинирате нагоре с нещо прилягащо към тялото. Сред връхните облекла можете да изберете и такива, чиято линия приключва на височината на талията. Прилепналите цветни топове в жанр винтидж също са подобаващи за стилизации с необятен панталон.



Модерен пачуърк

Пачуъркът бе съвременен през миналата година, но и тази остава шлагер. Това е комбинирането на разнообразни по цвят или материя платове в едно. Резултатът е пъстро и занимателно комбиниране. За пролет/лято 2021 стилистите предлагат ярки и разнообразни, само че допълващи се принтове. Що се отнася до комбинирането - облечете вашите пачуърк дънки с бяла риза в неовикториански жанр или копринена и дантелена камизола, с цел да създадете фина игра на сравнение.

Дрехи с искра

Дрехите с пайети са идеални за празничния жанр и не липсват и този сезон. Но обилните мини празненство рокли отстъпват на класическите миди модели. Декорациите с пайети и камъчета ги вършат по-елегантни и настоящи за сезона. Има обаче някои фешън трикове, които е добре да знаете, с цел да е визията ви зашеметяваща, а не кичозна. Едно от тях е - не носете пайети от глава до пети. Ако сте с тоалет от две елементи, добре е единствено блузата или единствено полата да е с пайети, само че не и двете. Съчетайте дреха с пайети със семпли аксесоари.

Стилни суитшърти

Суитшърите са идеалното допълнение, което ще ви накара да изглеждате малко момчешки, само че въпреки всичко съвременни. Дрехите за спорт към този момент няколко години непроменяемо участват измежду топ трендовете. Необичайна композиция за пролетта е съчетаването им с пола или като връхна дреха върху рокля. За по-топлите месеци дизайнерите предвидиха съчетанието сред суитшърт и къси панталонки също да е доста настоящо. Модни са както изчистените цветни суитшъри, по този начин и пъстрите, в комбиниране от няколко цвята. Застояването у дома докара до това доста хора сами да решат да преобразяват облеклата си - къде от досада, къде от предпочитание да са по-различни с нещо. Боядисването на тъкани с текстилни бои, при които се получава резултат на петна, ще бъде настояща наклонност през 2021 година

Дрехи с пера

Дрехите с пера най-често се свързват с публични облекла - най-много красиви вечерни рокли. Този сезон обаче ги виждаме в нова светлина - като допълнения и акценти на ежедневните облекла. Лишени от искра и камъчета, перата прибавят щипка чудатост на всекидневната мода. Пера от екзотични птици са шлагер. Влагането им в ежедневното облекло обаче би трябвало да е доста премерено, с цел да не се прескочи границата от жанр към циничност.

Широки панталони

Широките панталони може да се трансфорат в главен детайл в дрешника ви, тъй че с смяната на сезоните се пробвайте да изградите няколко благоприятни условия. Комбинирайте ги със страхотна плетка от кашмир, с блейзър, с елементарна тениска или пък скроена риза. Моделите с висока талия са доста съвременни, тъй като издължават краката и акцентират дупето. Торбестите панталони са с по-широки крачоли. Дори и да сте по-слаби, не се тормозете да ги носите. Според стилисти, колкото повече ви падат, толкоз по-добре.

Дълги туники

Ако приказваме за релаксация и възприятие за комфорт, станали основата на стилните сбирки от 2021 година, то туниката дава отговор на тези условия на 100%. Този детайл от дамския дрешник дълги години беше пропуснат от дизайнерите и не присъстваше в стилните трендове. Тази пролет в дрешника ни влиза и дълга или къса туника, значимо е да е необятна. Който и модел да изберете, те са съвършени за съчетание с дънки, чеп или като мини рокли.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР