Удивително образувание под формата на мистериозна скала, много подобно на

...
Удивително образувание под формата на мистериозна скала, много подобно на
Коментари Харесай

Учените разкриха какво е била Дяволската кула (Видео)

Удивително образувание под формата на мистериозна канара, доста сходно на възвишен дънер на гигантско дърво, което се назовава „ Дяволската кула “, притегля хиляди туристи в Съединени американски щати. Хората идват тук освен да се възхищават на това знамение на природата, а и да научат невероятните истории за произхода на Кулата на дявола.

Но в по-голямата си част историите за Дяволската кула нямат нищо общо с истината, настояват разнообразни откриватели. Ортодоксалната просвета към момента не признава, че в миналото е съществувала силициева форма на живот на Земята.

Според самостоятелни откриватели Дяволската кула е единствено ехтене от антична силициева растителност, т.е. дънер от едно от дърветата с изцяло друга конструкция, в миналото растящи на нашата планета и достигащи височина от 60 километра.

Структурата на Кулата на дявола изненадващо подхожда, да вземем за пример, на стъблото на лена: същата конструкция под формата на тръбни шестоъгълници, оптимална в естественото строителство за най-пълно и рационално потребление на свободно място. Нещо сходно е при пчелните пити.

Тази позиция се удостоверява и от обстоятелството, че Дяволската кула надалеч не е единственият излишък от силициевия свят. Хиляди сходни структури са разпръснати по Земята, само че, за жалост, всичко това не е забавно за ортодоксалната просвета, развила „ единствения верен “ взор върху историята на нашия свят.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР