Удивителните над 6 500 зрители видяха как швейцарската мегазвезда Стан

...
Удивителните над 6 500 зрители видяха как швейцарската мегазвезда Стан
Коментари Харесай

София направи нещо велико! Григоре, виж го и се замисли какви ще ги свършиш догодина!

Удивителните над 6 500 фенове видяха по какъв начин швейцарската мегазвезда Стан Вавринка се класира за полуфиналите на шампионата по тенис от сериите АТП 250 в София с награден фонд 501 хиляди евро. Поставеният под номер 1 Вавринка победи шестия в схемата и вицешампион от 2016 година Виктор Троицки (Събрия) с 6:1, 7:6(3) за 83 минути.

Днешната посещаемост пък слага шампионатът в София (извън тези от Големия шлем) като №1 досега за годината в света, когато става дума за мачове преди полуфиналите. Сигурно е обаче, че на следващия ден на тях ще има още повече аудитория, да не приказваме за финала, когато на тенис-мач в България могат да се съберат феноменалните 10 000 фенове, без в срещата да има българин.

Дано това стигне и до ушите на Григор Димитров и той да премисли следващата година ще взе участие ли в конкуренцията. Столицата явно потвърди, че е узряла за огромен тенис с или без Григор, само че с него естествено е надалеч по-добре.

Съперник на следващия ден на Стан Вавринка ще е босненският квалификант Мирза Башич. Той надигра германеца Максимилиан Мартерер в оспорван мач с 6:4, 4:6, 6:3 за час и 44 минути игра.

Стан Вавринка преодоля Виктор Троицки и към този момент е полуфиналист на София Оупън


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР