Удивителните 28-годишни сестри Абигейл и Британи Хенсъл са истински пример

...
Удивителните 28-годишни сестри Абигейл и Британи Хенсъл са истински пример
Коментари Харесай

Сиамската учителка: Невероятната история на близначките Хенсъл, които преподават математика и понякога говорят едновременно

Удивителните 28-годишни сестри Абигейл и Британи Хенсъл са същински образец за мощ, устойчивост и религия. Младите девойки разделят едно тяло като сиамски близначки, получават една заплата, само че в действителност са две разнообразни персони.

Те са съумели по този начин да изградят света към себе си, че живеят пълностоен живот и се усещат такива, като всички останали.



За първи път шестгодишните момиченца от Минесота - Съединени американски щати са видяни по време на шоуто на Опра Уинфри. Оттогава до момента те са извървели голям път, с цел да се появят още веднъж по малкия екран и да заслужат всеобща обич - това става в документалния филм Joined for Life.



Случаят на сиамските близначки е прочут и с това, че при тях съвсем всички органи са обособени - сърце, корем, бели дробове, гръбначен дирек. Независимо от това лекарите считат, че едната от сестрите не би претърпяла интервенцията за тяхното делене. Според тях след процедурата качеството на живот на сестрите доста би намаляло, даже и двете да оживеят.



Затова и Абигейл и Британи останали дружно и се наложило да се научат по какъв начин да живеят една с друга, неразривно свързани. Все едно са едно цяло.

Докато растели, техните усети започвали да стават все по-различни - от желанията им към храната до избора на облекла.

Например, по думите на Британи, нейната сестра обича да си стои у дома, а тя самата избира да излиза с другари и да купонясва. Британи избира математиката, а Аби - изкуството.

" Това са две разнообразни девойки, само че те могат да работят дружно по този начин, че да вършат всички елементарни неща, които и аз върша всеки ден и ги одобрявам за даденост ", споделя другар на двете сестри.



Независимо от всички различия, девойките следват настойчиво задачите си. Те към този момент имат право да карат автомобил, приключили са университет и в този момент преподават математика на дечица от началните класове. Макар и сега договорът им да е за един човек, те са удовлетворени.



" Може би след време, когато съберем повече опит, ще договорим и покачване. Отчитайки, че имаме две дипломи и можем да образоваме децата на разнообразни неща. Например едната от нас може да преподава, а другата да следи учениците и да дава отговор на въпроси ", споделя Британи.

Така и живеят тези две смели девойки - Аби управлява дясната страна на тялото, а Британи - лявата. Но е реалност, че се оправят дружно с всички компликации.



Независимо от това, че персоналният живот за сиамските близначки си остава комплицирана и ненапълно необсъдена тематика, те умеят да се радват на това, което имат. Тези динамични и креативен настроени девойки обичат своята работа, а също по този начин и доста пътешестват.

Те чудесно се схващат с сътрудниците си и са се научили да намират метод и към децата. И всеки ден трансформират в съзнанието на близките визията за хора с сходни особености.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР