Удивителна, но по-скоро опасна маневра в Бургас.Учудваща маневра направи шофьор

...
Удивителна, но по-скоро опасна маневра в Бургас.Учудваща маневра направи шофьор
Коментари Харесай

Шофьор блесна с удивителна маневра, заснеха го на ВИДЕО

Удивителна, само че по-скоро рискова маневра в Бургас.

Учудваща маневра направи водач на кръстовище в Бургас. От споделени видеокадри в мрежата виждаме по какъв начин автомобил от междинна лента по чудноват метод завива наляво и се насочва към пешеходната пътека, на която в този миг има пешеходци.

Георги Инджов, който е споделил видеото, написа, че лидерът на автомобила е Айнщайн.

" Айнщайн... или някой различен, е споделил, че най-прекият път от точка А до точка Б е правата линия ", добави той, като добави още:

" Какво ще го занимавате индивида с пътна маркировка, знаци и светофари ".

Инджов твърди, че странното деяние на водача не е провокирало случай. " Майтапът настрани, добре че не удари някой ", написа той.

В мненията под обявата Димитър Ценов написа: " Може да си мисли, че е пешеходец. Я, виж по какъв начин потегли по пешеходната ", а създателят на видеото отговори: " И сигурно е псувал по колите, че карат против него ".

Никола Тодоров пък напомня обстоятелството, че левият завой е същински пъкъл в час пик. И допусна за какво лидерът е подхванал странната маневра:

" Много малко е времето. Може би по тази причина го е направил, в случай че не е могъл да се изнесе три светофара време ", написа Тодоров.

Ето го и видеото от случката:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР