Удинезе нанесе пореден удар по надеждите на СПАЛ за оставане

...
Удинезе нанесе пореден удар по надеждите на СПАЛ за оставане
Коментари Харесай

Удинезе засили СПАЛ още по-силно към бездната

Удинезе нанесе следващ удар по очакванията на СПАЛ за оставане в Серия " А ". Тази вечер " Зебрите " се постановиха с 3:0 като посетители на " Стадио Паоло Маца " във Ферара и по този начин направиха огромна крачка към личното си избавление. Родриго де Паул в 18-ата, Стефано Окака Чука в 35-ата и Кевин Лазаня в 81-ата минута донесоха трите точки на гостите.

Удинезе поведе в 18-ата минута, когато при едно центриране бранител не почисти топката добре и я прати в Де Паул, който без закъснение я прати в мрежата за 0:1.

В 35-ата минута резултатът бе подсилен. Играч на Удинезе насочи удар, който след рикошет стигна до Стефано Окака, който от близко засече кълбото във вратата за 0:2.

Третият гол падна в края. В 81-ата минута Кевин Лазаня получи извеждащ пас, финтира вратаря и от дребен ъгъл съумя да вкара за 0:3.

Така Удинезе събра актив от 35 точки и излезе на 14-ото място в таблицата, на цели 8 точки от рисковата зона. СПАЛ остава на дъното на класирането с 19 точки, като изостава на 11 точки от избавителното 17-о място, което сега се заема от Лече.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ
Серия А 31 кръг, четвъртък 9 юли  СПАЛ 2013 0:3краен резулат  Удинезе
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР