Удинезе и Милан играят при 2:1 в мач от 27-ия

...
Удинезе и Милан играят при 2:1 в мач от 27-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Удинезе - Милан 2:1, Златан влезе в историята на Серия А

Удинезе и Милан играят при 2:1 в мач от 27-ия кръг на Серия А. В 10-ата минута Роберто Перейра вкара за 1:0. В продължението на първото полувреме Златан Ибрахимович вкара за 1:1. В петата минута на добавеното време на първата част Бето още веднъж изведе " зебрите " напред в резултата. 

Първото по-интересно състояние беше пред вратата на " росонерите ". След центриране от корнер Родриго Бекао и Айзък Съксес не съумяха да играят с топката, а кълбото стигна до Яка Бийол, който не съумя да се ориентира и да нанесе удар към вратата. В 10-ата минута " зебрите " стигнаха до гол. Фикайо Томори сбърка в центъра, което разреши на Лазар Самарджич да му отнеме топката. Сърбинът напредна и откри Роберто Перейра пред наказателното поле, който насочи удар, хващайки в крачка Майк Менян за 1:0. 

В 14-ата минута Милан получи директен свободен удар на към 25 метра от врата на Силвестри. Златан Ибрахимович насочи мощен шут, който профуча над вратата. Три минути по-късно Томори направи нова неточност, от която обаче Бето не съумя да се възползва и да нанесе удар към вратата. В 23-ата минута Рафаел Леао получи отляво и незабавно насочи удар, само че не затрудни Силвестри. 

В 35-ата минута Браим Диас проби през центъра, направи двойно с Ибрахимович и шутира, само че Силвестри съумя да избие в корнер. В 44-ата минута Леао получи подаване от Салемакерс в наказателното поле, овладя на гърди и опита пас към Златан, само че топката срещна ръката на Бийол. Първоначално основният рефер Даниеле Довери не отсъди дузпа, само че след намесата на ВАР поправи решението си. Зад топката застана Ибрахимович, който шутира в левия ъгъл, само че Силвестри избави. Минута по-късно обаче ВАР алармира на Довери, че Бето от състава на домакините е навлязъл в наказателното поле преди осъществяването на шведа, заради което дузпата беше изпълнена още веднъж. От втория опит с безкомпромисно осъществяване Златан вкара за 1:1 и стана най-възрастният голмайстор в историята на Серия А на 41 години и 5 месеца. 

В петата минута на добавеното време на първата част Удинезе още веднъж поведе. Топката стигна до Съксес отляво. Нигериецът пусна пас по зема, а Малик Тиау разреши на Бето да го изпревари и португалецът вкара за 2:1. 

Удинезе - Милан 2:1

1:0 Роберто Перейра (10)

1:1 Златан Ибрахимович (45+2-дузпа)

2:1 Бето (45+5)

Удинезе:  Силвестри, Перес, Бийол, Бекао, Ехизибуе, Самарджич, Перейра, Уолъс, Удоджи, Бето, Съксес

Милан:  Менян, Калюлю, Тиау, Томори, Салемакерс, Тонали, Бенасер, Бало-Туре, Диас, Леао, Ибрахимович
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР