Уди Алън може да има известни лични проблеми покрай обвиненията

...
Уди Алън може да има известни лични проблеми покрай обвиненията
Коментари Харесай

Какво свързва Селена Гомес и Уди Алън

Уди Алън може да има известни персонални проблеми около обвиняванията в полов тормоз от доведената му щерка, само че продължава да работи с цялостна мощ. Последният му филм A Rainy Day in New York може и да не види огромен екран в Съединени американски щати поради упоменатата нагоре причина, по тази причина пък в Европа ще може да го гледаме това лято.
 Снимка 425614

Няколко са радващите неща към него. След като се изясни в обич на няколко града - Барселона ( " Вики, Кристина, Барселона " ), Париж ( " Полунощ в Париж " ), Рим ( " На Рим с обич " ), пристигна ред и на Ню Йорк, което няма по какъв начин да не ни прави любопитни. Актьорите, които събра пък, също са от най-обещаващите имена сега - Тимъти Шаламе, Ел Фанинг, Суки Уотърхаус и Селена Гомес, която очевидно е решила да се утвърди като актриса.

Колкото до историята, тя е простичка на пръв взор - момче и момиче (Шаламе и Фанинг) идват в Ню Йорк поради нейно прослушване. В рамките дневно нещата посред им се объркват поради серия срещи, както и проливния дъжд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР