Ударно косят тревата на Римски форум - Запад, видя Plovdiv24.bg.

...
Ударно косят тревата на Римски форум - Запад, видя Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Градини и паркове се събуди от зимен сън

Ударно косят тревата на Римски конгрес - Запад, видя Plovdiv24.bg . Три косачки фучат и режат непотребната растителност. Допълнително още една служителка на Оперативна програма " Градини и паркове " чисти с метла. Поддържката на тази част от културната забележителност е по-редовна, в сравнение с разкопките зад Пощата, евентуално тъй като беше актуализирана преди няколко години.

Това се случва единствено няколко дни, след на медията ни, в която описваме неналичието на каквато и да е грижа за Римски конгрес - Юг.

На по-малко от пет метра обаче има отчупено парче керамична плочка, от местата за сядане, които да обособени към дърветата. Само преди няколко дни беше приключен ремонтът на частта от пл. " Централен ", където имаше разместени плочки в следствие от активността на ледената пързалка през зимата, за което още веднъж обществото.

На още няколко метра по-надолу деца използваха пространството пред паметника на Гюро Михайлов за каране на тротинетки - очевидно заради неналичието скейт парк, на което да го вършат и което община Пловдив от няколко години дава обещание да обособи. 

Оперативна програма " Градини и паркове " би трябвало да работят по този начин стремително и в останалата част на Пловдив, където поданици на обособените региони пропищяха от високите треви и които станаха обект на политически сред локалните властови съперници.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР