Ударната подмяна на кадри във важни контролни органи продължава! Министърът

...
Ударната подмяна на кадри във важни контролни органи продължава! Министърът
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Боже, какви хора ни управляват!?

" Ударната замяна на фрагменти във значими контролни органи продължава! Министърът на стопанската система (б.а. - Богдан Богданов) напълно искрено показа в ефира на Би Ти Ви, че е взел на мушка Комисията за отбрана на потребителите! ", показа Мика Зайкова.

" На смислените въпроси на публицистите той не можа да даде нито един съответен отговор - бил снел доверието от нея, тъй като направили доста повече инспекции! Нали това й е работата? ", пита още икономистът.

" Били проверявали компании с нездравословни за децата " барчета ", но не тези, които " би трябвало ". А какви са му причините в този момент тъкмо, не може да каже и така нататък, само че той им изискал оставките и съжалявал, че процедурата не разрешава да стане незабавно...

Като го слушах, не можах да схвана какъв е резултатът да правиш уебсайт да харчиш пари за него и да искаш ниски цени от комерсиалните вериги в сезона на коледните понижения, когато търговците вършат хиляди понижения и сами, в които влизат и тези артикули от уеб страницата! ", подчертава още Зайкова, употребявайки профила си във Facebook, с цел да изрази позицията си.

" Жалка картинка! Радвах се на точните и смислени въпроси на публицистите, които обаче останаха без точни отговори.
Боже, какви хора ни ръководят!? ", приключи икономистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР