Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите

...
Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите
Коментари Харесай

Ергенът стана арена за паранормални явления


Ударна доза пристрастеност, интриги и ревнивост ни чака в идващите два вълнуващи епизода на " Ергенът " тази и на следващия ден вечер от 20:00 ч. по bTV. Непредсказуеми обрати, ненадейно разцепление и открити конфликти очи в очи прекатурват хода на събитията в най-романтичното телевизионно премеждие в българския ефир.

В сряда вечер своята покана за самостоятелна сантиментална среща ще получи дама, за която усамотението с Алек е дълго чакано. Най-желаният " ерген " на България е подготвил специфична изненада за своята годеница, само че опцията някоя от " русалките " - Барбара, Мартина или Теа - да се възползва от привилегията си да ѝ " забие снежнобяла роза в гърба " и да открадне срещата ѝ с Младенов ще нажежи ситуацията в имението до краен лимит. Дали Алек ще показа деня си в компанията на дамата, която е поискал да опознае уединено, или ще бъде сюрпризиран от непредвидената поява на друга претендентка, феновете ще схванат тъкмо в 20:00 ч. по bTV.

Докато " ергенът " е на самостоятелно уединение, останалите девойки в имението ще търсят " истината за любовта " в компанията на Наум в следващото занимателно групово предизвикателство. Водещият ще посрещне дамите в най-модерната философска школа - Родоската академия по реторика, където те би трябвало да премерят сили в умеенето си да дебатират. Дискусията ще се организира в пет кръга, като във всеки рунд ще взе участие по един представител от тим. На финала най-изкусната ораторка с най-неоспоримите причини ще завоюва специфичната премия на Академията - не тапия, а подписана и подпечатана покана за идната на идващия ден групова среща с Алек.

 

Темите, които участничките ще би трябвало да разискват, ще опълчват двата " лагера " в имението на любовта - групата на младите и енергичните и тази на зрелите и опитните... или другояче казано - " дребните пантерки " против " дърти кърти ". Дава ли преимущество по-големият житейски опит по пътя към сърцето на един мъж и има ли значение възрастта в половите връзки, както и в готовността на една жена да стане майка, следва да разберем още довечера в 20:00 ч. по bTV.

Породените от Христиана подозрения за отрицателно енергийно въздействие от страна на набедената за " магьосница " на къщата - Силви - ще станат мотив тихият залив на имението за следващ път да бъде разлюлян от бурно неспокойствие. Зрителите на bTV ще станат очевидци на поредност от паранормални и необясними феномени, които ще стартират да " сполетяват " девойките, които считат Силви за " енергиен върколак " със свръхестествени качества. Опасението, че Алек може да бъде " обаян ", ще накара дамите от " Шуши груп " да подхващат незабавни " антидемонични ограничения " и да разобличат с какво " скрито магическо средство " си служи юриската, а самобитният " лов на вещици " дава обещание да раздруса стените на имението, както в никакъв случай до момента.

По време на вечерния коктейл Алек ще усети назряващия спор и ще пожелае да чуе гледните точки и на двете страни. Какво ще провокира сълзи в очите на дамата, определяща се за максимален непукист в имението - Христиана, и какво заричане ще даде тя на най-желания " ерген " на България, следва да разберем. Вечерта ще приключи с следващата Церемония на Розата, след която още една от претендентките ще остане с празни ръце и ще би трябвало да се сбогува с Алек вечно.
 Източник: bTV Media Group
В четвъртък вечер, наред с победителката в груповото предизвикателство " Истината за любовта ", Младенов ще предложения още 7 дами на 5-звездно бийч празненство... без правила. " Ергенът " ще чака девойките на брега на морето, където те ще го видят в напълно друга... секси светлина. Доброто въодушевление по време на щурия ваучър ще бъде помрачено от непредвиденото отпращане на една от дамите, а каква ще бъде повода участничката да бъде принудена да напусне компанията на Алек прибързано, следва да стане ясно утре вечер от 20:00 ч. по bTV. По време на вечерния коктейл феновете ще станат очевидци и на извънредно дръзкия ход на една от претендентките, след който Алек ще бъде заставен да вземе изрично решение. " Церемонията на Розата " ще нажежи пристрастеностите до краен лимит и ще предизвика прочувствен срив освен у отпадналата дама.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР