Удари на Русия и Израел в Сирия отнеха живота на

...
Удари на Русия и Израел в Сирия отнеха живота на
Коментари Харесай

Ракетни удари в Сирия отнеха живота на най-малко 10 души

Удари на Русия и Израел в Сирия лишиха живота на минимум 10 души в миг, когато проектите на Турция за нова военна интервенция на север насочват още веднъж вниманието към страната, заяви " Дневник ", цитирайки международните медии.

При съветското нахлуване, съгласно Белите каски (организация за бързо реагиране в хода на войната), от " Вашингтон пост " седем цивилни (сред тях има и деца) са починали в християнски региони на северозападната провинция Идлиб.

За " Ал Джазира " локални наблюдаващи за присъединяване на два съветски самолета Су-34 до момента в който източници на " Ал араби ал джадид " за три.

Опозиционни представители приказват за 13 ранени в две села с най-вече християнско население, Ал Якубия и Ал Джадида, в ранните часове на деня.

Ал Джадида е покрай град Джиср аш Шугур, край който силите на сирийското държавно управление нееднократно са започвали контраатака в опит да си върнат Идлиб през последното половин десетилетие.

Подобна офанзива в този регион обаче нямаше месеци наред, въпреки от седмици размяната на огън от двете страни да става по-интензивна.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР