Ударът по т.н. Кримски мост е бил нанесен с няколоо

...
Ударът по т.н. Кримски мост е бил нанесен с няколоо
Коментари Харесай

Военен експерт разкри: Украинците са ударили Кримския мост с ракети

Ударът по тъй наречените Кримски мост е бил нанесен с няколоо ракети. Украинските военни са съумели да заобиколят отбраната на един от най-охраняваните от рашистите обекти. 
 
Военният специалист и полковник от запаса Олег Жданов разкрива в изявление за, че гърмежът на моста е колосална имиджова загуба за Русия. 
 
 Олег Жданов Олег Жданов Източник: Главред
" Разбира се, че ударът е нанесен с ракета, която дружно с това " поздрави " съветските С-400 (прехвалените зенитно-ракетните комплекси, които пазят оборудването, бел. ред.), както и всички останали отбрани и прикрития на моста. Помислете единствено каква гигантска имиджова вреда за Русия е това! Руснаците разтръбиха по целия свят, че този мост е по този начин предпазен, че тук дори птица не може да прелети. Птица може и да не може да прелети, само че нашата ракета долетя ", акцентира Жданов. 
 
Той добавя, че става дума не за индивидуален удар с ракета - в случай че се съди по разрушенията, там е имало колективен ракетен удар. 
 
" Първо, наранени са двата моста по едно и също време. На второ място - в автомобилното трасе на моста са попаднали две ракети, тъй като са паднали два сектора от него. Ако е бил нанесен колективен удар, то би могло да се приказва за синхронен гърмеж ". 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР