Удар с дрон е бил нанесен по дома на израелския

...
Удар с дрон е бил нанесен по дома на израелския
Коментари Харесай

Удариха с дрон дома на Нетаняху

Удар с дрон е бил нанесен по дома на израелския министър председател Бенямин Нетаняху в северния израелски град Цезария, заяви негов представител, представен от Ройтерс. Информацията беше доказана от израелските въоръжени сили, съобщи ДПА.

Премиерът не е бил в региона по време на нападението. Пострадали няма, съгласно същия източник, написа Българска телеграфна агенция.

По-рано Франс прес заяви, че дрон, приближаващ от Ливан, е нанесъл удар по " постройка " в крайбрежния град Цезария, като цитира израелските въоръжени сили. Няма потърпевши при нападението, а други два безпилотни апарата са били прехванати.

В същото време ливанското Здравно министерство разгласи, че при израелски удар по кола, движеща се по автомагистрала от Бейрут за Северен Ливан, са починали двама души.

По същото време в Тел Авив, на 55 км от Цезария, беше оповестена въздушна паника, откакто дрон е доближил квартала " Глилот ", където е ситуирана централата на израелското външно разузнаване Мосад, както и различен разследващ център.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР