„Учудващо за мен и объркващо за много хора, това е

...
„Учудващо за мен и объркващо за много хора, това е
Коментари Харесай

Радев се учуди - системно отстранявали кадри от служебните правителства

„ Учудващо за мен и объркващо за доста хора, това е систематичното премахване на фрагментите на служебните държавни управления, които разкриха голям брой корупционни схеми, от които действително стартира смяната. Много очаквания са свързани с това държавно управление, само че доста са и упованията и те са за доста по-бързи резултати”. Такъв коментар направи Румен Радев във връзка работата на държавното управление през първите 100 дни.

„ Като държавен глава няма да позволи въвличането на България в този спор. Избран съм, с цел да не отстъпвам сигурността на българите и мира в България . Цената на войната я заплащат жителите, а не телевизионните проповедници”, акцентира президентът.

Той съобщи, че чака освен съветската посланичка, само че и всички у нас да работят и да се изявяват в границите на своя статут с почитание към българските институции и суверенитет.

Държавният глава разяснява и решението на Европейски Съюз да закупува общо газ от трети страни, в това число от Русия.

„ Този проблем беше издигнат и като предложение още предишното лято от Испания, само че войната несъмнено ще принуди Европейски Съюз да работи доста по-солидарно. И в случай че това се случи, ще бъде триумф и за българското правителство”, уточни той.

Радев ще насочи довечера одобрение към студентите и академичната общественост от Националната академия за театрално и кино изкуство по случай Международния ден на театъра – 27 март.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР