Учуден съм, че Атанас Пеканов, който два пъти е бил

...
Учуден съм, че Атанас Пеканов, който два пъти е бил
Коментари Харесай

Асен Василев: Учуден съм, че Пеканов- два пъти министър с ресор Плана за възстановяване, дори не го е прочел

Учуден съм, че Атанас Пеканов, който два пъти е бил министър, отговарящ за Плана за възобновяване и резистентност, не си е направил труда да го прочете. Иначе щеше да види, че проект  за градска железница  в Пловдив, която ще се финансира от ПВУ, има ето тук:

ПВУ( крайна версия от април 2022 г.)

Проектен фиш 19 (компонент 9, инвестиция 1)

Така отговори в обществената мрежа някогашният финансов министър и съпредседател на " Продължаваме промяната " Асен Василев на някогашния вицепремиер Атанас Пеканов.

По-нататък Василев в детайли описва  плана, по този начин както той е записан и утвърден във финалната версия и дава линк към самия документ.

По-рано, Пеканов пусна пост в обществената мрежа, предизвикан от среща на Василев с деятели в Пловдив. " В Пловдив  ще има нова градска железница до 2026 година Ясно е, че по време на избори се лъже доста, само че тази нелепост ми идва допълнително. Миналата неделя Василев е застанал пред жителите на Пловдив на Римския стадион и им е споделил, че той е вкарал план за метро до летището в Плана за възобновяване.... Такъв план в българския План за възобновяване и резистентност, който беше направен през 2021 и утвърден през 2022 година няма- не съществува ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР