Учредява се Национален фронт за младежта. Инициативата е провокация към

...
Учредява се Национален фронт за младежта. Инициативата е провокация към
Коментари Харесай

`Провокация към политиците: Учредява се Национален фронт за младежта

Учредява се Национален фронт за младежта. Инициативата е провокация към претендентите за депутати и ще съществува в границите на акцията „ Лига на младите гласоподаватели “.

„ Самите избори стават монотонни. Ние се опитваме да бъдем разнообразни. Младите би трябвало да вземат по-активно присъединяване в политиката, само че и самите политици да се вслушват в потребностите на младежите, защото постоянно те остават на назад във времето „, разяснява пред БНР Вангелия Чорбаджийска от Студентския клуб на политолога.

„ Самите младежи, с цел да желаят нещо от политиците, би трябвало да имаме ясна визия какво желаеме от тях. Все още няма задоволителен отговор от другата страна . “

Отивайки да гласоподават, младежите стъпват върху „ убежденията на средата, в която живеят “, като извънредно мощен фактор е фамилията , означи Чорбаджийска. „ Все още се въздействат от това за кого ще гласоподават родителите им. “

Според нея младите не са толкоз склонни да се осведомят и „ когато ситуацията не е положително и хората виждат, че нещо не им харесва, постоянно се затварят в балон , стига техният персонален живот да е в условен баланс “.

„ Аз съм получавал много такива въпроси – за кого да гласоподавам . Човекът не може да си построи лична визия какви са неговите убеждения, полезности, защо желае хората, които ще избере, да се борят „, сподели в предаването „ Преди всички “ Габриел Пенчев от Студентската асоциация за проучване на интернационалните връзки.

Национален фронт за младежта е неофициална партия , изясни Пенчев и добави, че на 10 октомври ще бъде проведен спор – провокация .

Повече по тематиката чуйте в звуковия файл.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР