„Учредих ИТН, създавах структури на партията, борих се. Бях най-ревностният

...
„Учредих ИТН, създавах структури на партията, борих се. Бях най-ревностният
Коментари Харесай

Радостин Василев към депутатите от ИТН: Не подкрепяйте преврата в държавата

„ Учредих Има Такъв Народ, създавах структури на партията, борих се. Бях най-ревностният бранител на Слави Трифонов. Бях най-големият критик на Кирил Петков, само че аз не мога да предпочета моя водач пред българския народ ". Това сподели от парламентарната естрада министърът на спорта в оставка Радостин Василев.

Според него през днешния ден за народните представители това е началото на един цивилизационен избор. „ Изборът е сред дълго критото зло, в което аз съм имал присъединяване в продължение на две години, без да знам това, и положителното “, сподели Василев.

„ Моите сътрудници не са предатели. Когато Има Такъв Народ застава до ГЕРБ и Движение за права и свободи по отношение на всичко това, което се случва в страната за първи път от 12 години страната е на път да си върне заграбени бизнеси”, изясни Василев.

„ Относно „ Капъкуле”, господин Слави Трифонов, за първи път от 12 години в мое лице като министър на спорта страната стартира да разкрива нередности. Бях единственият министър на Има Такъв Народ в това държавно управление. Не познавах другите трима. Единствено Теодора Генчовска беше наш специалист в тематиката защита. Днес виждам моите сътрудници – Ива Митева, проф. Чорбанов и виждам в техните лица един голям позор. Повярвайте ми те не желаят да стоят до господин Тошко Йорданов в момента”, сподели той. И прикани Ива Митева да не поема поста ръководител на Народно събрание.

„ Г-жо Митева, приканвам ви не ставайте изменник, не поемайте поста ръководител на Народното събрание, тъй като ще бъде най-мразената персона в България. Има Такъв Народ съобщи българския народ и в никакъв случай повече няма да взе участие в това Народно събрание. Поздравявам петимата сътрудници, които напуснаха. Те потвърдиха, че са мъже. Не подкрепяйте преврата в държавата”, съобщи Радостин Василев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР