Учителят Петър Дънов е предрекъл много тревожни събития, които в

...
Учителят Петър Дънов е предрекъл много тревожни събития, които в
Коментари Харесай

Пророчество на Петър Дънов посочва кога ще е Третата световна война

Учителят Петър Дънов е предсказал доста тревожни събития, които в подтекста на пандемията и войната в Украйна, звучат страшни и доста действителни. Ето какви са думите му за това, което ни чака:

„ Ще пристигна ден, когато Жълтата змия със стоманени крила ще обиколи целия свят. Много хора, доста нации ще погинат, това е птицата, която носи със себе си гибелта. Само земното злато може да я спре. След нейното изгубване на земята ще пристигна кръв, ще пристигна и Третата война, последната. “ - тези думи били казани от Дънов през 1938 година, а изказванието е на езотерика доктор Елиезер Астаров, който е възпитаник на лечителя Петър Димков, написа  woman.bg.

Тълкуването на споделеното от Учителя е следното: Жълтата змия сочи към географския генезис на пандемията – Китай, болестта е от скотски генезис (змия) и се популяризира по света на стоманени криле (самолети). Привържениците на Дънов виждат в думите му от 1938 година и рецепта за лекуване на ковид – земното злато, под което Учителят има поради житото. Беинсá Дунó, както го назовават почитателите му, препоръчвал за лекуване на белодробни болести заран, обед и вечер да се дъвчат единствено сурови житни зърна.

Оказва се обаче, че Дънов е планувал идването на Трета международна война нееднократно. В разгара на Първата международна война той споделил следното: " Питате ме по кое време ще свърши войната. Тя тази война ще свърши, само че след нея иде една още по-голяма. Обаче и след тази война хората няма да поумнеят и тогава ще пристигна трета война, толкоз опустошителна, че човечеството ще оредее. Едва след нея ще настъпи краен мир. "

 В серията си от неделни беседи сред 1932 и 1933 година Дънов предсказва експлоадирането на Втората международна война, като даже съумява да уточни броя на жертвите в нея. Но точно тогава той получава визия и за последваща Трета световна война: " Остава още една война да има в далечно бъдеще. Ако народите не поумнеят и се отвори нова велика война, ще остане единствено една трета от човечеството. Ако се отвoри една война, ще измрат към 50 милиона души. Ако и тогава не поумнеят, ще се отвори нова война, още по-ожесточена, в която ще умрат 550 милиона души... Поради безумието на хората, вследствие на неприятните им мисли и усеща ще стане тази Трета расова война, която ще продължи повече от 20 години “, предизвестил Дънов.

По думите му след Третата международна война индивидът към този момент няма да води война, тъй като ще стане такова знамение, каквото хората в никакъв случай не са очаквали. Тогава ще се пресечен всички известия, железниците, телеграфите, телефоните и ще минат минимум 100 години, с цел да могат да се възстановят връзките на един народ с различен. До това време те ще бъдат напълно изолирани.
 
 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР