Учителят Енох Бърк ще остане в затвора Маунтджой, след като

...
Учителят Енох Бърк ще остане в затвора Маунтджой, след като
Коментари Харесай

Енох Бърк ще остане в затвора, след като отново откаже да изпълни съдебната заповед

Учителят Енох Бърк ще остане в пандиза Маунтджой, откакто още веднъж е отказал да извърши заповедта на Върховния съд да стои надалеч от болничното заведение Уилсън в Co Westmeath.

Г-н Бърк беше доведен от пандиза Маунтджой в съда във вторник сутринта, когато продължаващият му отвод да извърши заповедите, издадени предходната година, беше прегледан от господин арбитър Марк Санфей.

След като отхвърли да поеме такива задължения, съдията сподели, че с известно страдание не вижда причина да промени заповедта за изпращане на господин Бърк в пандиза.

В отговор на съдията господин Бърк сподели, че съдът пита го „ да направи нещо неправилно “, добавяйки, че единодушието да извърши заповедта е „ зло “.

Съдията сподели, че отсрочва въпроса за дата в края на март, с цел да преразгледа в допълнение какво е „ надълбоко незадоволителна обстановка. "

Съдията сподели, че когато въпросът се върне, съдът е желал юристите на учебното заведение да показват мнения по отношение на вероятните други възможности на продължаващото отнемане от независимост на господин Бър...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР