Учителките по литература не са това, което бяха. Семра Салиф

...
Учителките по литература не са това, което бяха. Семра Салиф
Коментари Харесай

Едрогърда, много руса и от Кърджали: Най-горещата БГ учителка по литература

Учителките по литература не са това, което бяха. Семра Салиф от Кърджали е доказателството в това отношение.  Русата кърджалийка има над 150 хиляди почитатели в Instagram, където поства наличие, което няма доста общо с класическата литература, а по-скоро с булевардната. 

Виж още: Нападнаха Теа Минкова и щерка ѝ в мол: " Вкопчи се в лицето като питбул "

Е, да не я съдим прекомерно строго. Мацката има няколко трофеи от състезания за хубост, измежду които " Мис Европа ", " Мис туризъм ", а на всичкото от горната страна е и актриса. Не сме наясно с актьорската кариера на Семра, само че щом сама е написала това в описанието си в Instagram, значи е по този начин.

Мацката е много известна в прилежаща Турция, където я забелязали локални продуценти. Твърди се, че я били поканили да снима два кино лентата, само че за момента не сме гледали актьорските ѝ заложби.

Виж още: " Истинското зло не победи ": Интернет ликува за връзката на Виктор Стоянов и Алекс Гърдева

Семра е написала също, че е учителка по литература, само че не срещаме книги и цитати в страницата ѝ, само че пък очевидно има тапия и може да преподава. Сигурни сме, че всеки баща би участвал на родителска среща, в случай че Семра практикуваше специалността си. От постовете ѝ не се схваща учителка ли е сега, само че значимото е друго – кърджалийката не е просто секси прелъщение, с което мъжете да си играят.

Изображение: https://www.instagram.com/semra.saliff/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР