Учителката по предмета Човек и природа е горила в час.

...
Учителката по предмета Човек и природа е горила в час.
Коментари Харесай

Сигнал: Учителка гори маска в клас, обяснява, че било експеримент

Учителката по предмета " Човек и природа " е горила в час. За това алармира майка на дете пред Българска национална телевизия.

Преди демонстрацията преподавателката обяснила на децата, че носенето на маски нарушава човешките ѝ права и за нея това било еднакво на принудително налагане на носене на бурка. „ Бях мощно обезпокоена от тези внушения. На първо място ми беше неприятно сравнението сред един набожен знак и средство, което защищава здравето на децата. Бях изрично несъгласна, че учителката оспорва родителския ми престиж, с който аз упорствам щерка ми да носи маска като защитно средство ", написа майката до Българска национална телевизия.
 Масови инспекции за носене на маски в градския превоз в София Масови инспекции за носене на маски в градския превоз в София
Започнаха всеобщите инспекции за носене на маски от пасажерите в градския превоз в София. Според разпоредбите санкцията за неспазването на т...

От националната телевизия са потърсили учителката за коментар. Тя упорства, че горенето на маска не е метафора, а опит. " Вижте какво, г-жо, аз съм химик. Часът се беше провел в кабинета по химия и това беше демонстрационен опит, с цел да проверим какви са тези маски. От натурален материал или от неестествен. Дали е подозрително, дали е редно или не - е ваше персонално мнение. И ваша персонална позиция “, споделя преподавателката, като прецизира, че постоянно е имало проучване на материали по някакъв метод.

" Аз не диктувам в какво да има вяра учителката и в какво не, само че съм несъгласна тя да подтиква моето и други деца към държание, което е рисково за тяхното здраве. Мисля, че е неприемливо образователните часове да се трансформират в сцена на дискусия за коронавирус ограниченията ", написа още майката до Българска национална телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР