Учителката по география в бургаското СУ Константин Преславски Ирина Колева

...
Учителката по география в бургаското СУ Константин Преславски Ирина Колева
Коментари Харесай

Покъртителна неграмотност на родна учителка по география, задмина дори Черната Златка

 Учителката по география в бургаското СУ " Константин Преславски " Ирина Колева постави в дребния си джоб Черната Златка по неначетеност, написа Флагман. Нейни възпитаници от 5 клас в школото са снимали дъската в класната стая, на която и най-големият дилетант по предмета би разкрил най-малко 4 неточности.

" Има и правилни попадения, само че много столици са сбъркани, и то на огромни страни, открийте ги сами ", пишат ни учениците, които се оправят по-добре по география от госпожата. Те са безапелационни, че не са имали задача да изброят огромни градове в съответните страни, а техните столици. 

За столица на Съединени американски щати, да вземем за пример, Колева счита Ню Йорк, на Китай – Шанхай, на Бразилия – Сао Пауло и на Индия – Мумбай. Това може би е някаква нова бургаска география, защото всички  тези огромни страни от дълго време си имат столици, а точно Вашингтон, Пекин, Бразилия и Ню Делхи.

При присъединяване си във " ВИП Брадър " плеймейтката Златка Димитрова също имаше усложнения с назоваването на столиците на огромни страни. Това обаче за нея ненапълно е простено, за разлика от учителката по география, която заблуждава бургаските деца и им преподава погрешна информация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР