Учителката от основно училище Паисий Хилендарски в софийското село Яна

...
Учителката от основно училище Паисий Хилендарски в софийското село Яна
Коментари Харесай

Учителката, обвинена, че е ударила дете с чин: Преди инцидента то е паднало

Учителката от главно учебно заведение " Паисий Хилендарски " в софийското село Яна отхвърли да е удряла с чин шестокласничка. 12-годишното момиче е настанено в " Пирогов " с пострадвания в коремната област, а околните му обявиха, че преподавателката е " метнала " чина по него.

Учителката по физическо образование Фани Стоянова обаче описа своята версия, която много се разграничава. По думите й всичко почнало, тъй като потърпевшата и нейни съученички вдигали звук от съблекалнята до физкултурния салон във време, в което трябвало да бъдат в час по история, заяви Нова телевизия. Чувайки крясъци и писъци, тя отишла да ревизира какво става. Заварила шестокласничките да подканват две момиченца от първи клас да се бият в съблекалнята. Потушила напрежението, отвела по-големите ученички в кабинета по история и разказала на колежката си какво е видяла. Тогава едно от забърканите деца - Станка, нарекло Стоянова " лъжкиня " и почнало да я наскърбява .

 Министър Вълчев за учителката, блъснала дете с чин: За дисциплинарно уволняване е Виж още Министър Вълчев за учителката, блъснала дете с чин : За дисциплинарно уволняване е
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР