Учителката Керън Буоно заради рядко заболяване прави секс за първи

...
Учителката Керън Буоно заради рядко заболяване прави секс за първи
Коментари Харесай

Учителка страстно искала секс, но го направила едва на 32 г.

Учителката Керън Буоно поради рядко заболяване прави секс за първи път чак на 32-годишна възраст, написа в. "Дейли Мейл ". По думите на дамата, тя е била на 16 години, когато за първи път се е пробвала да има сексуален контакт.
Жената от Уесли Чапъл в американския щат Флорида страдала през съвсем целия си живот от мъчителното положение, наричано вагинизмус, при което мускулите на стените на вагината получават неволни спазми.
"Разбрах, че нещо не е наред, когато се пробвах да върша секс с моя другар за първи път. Тогава бях на 16. До тогава аз даже не съм употребила и тампони. Това бе безусловно първият ми опит за навлизане. Каквото и да правехме обаче, той просто не можеше да го пъхне. Беше доста необичайно. Тогава си помислих, че това се случва, тъй като просто ни е първият път. Затова изчакахме и след време опитахме още веднъж ", спомня си дамата.
Вторият опит обаче отново не съумял. По думите на приятеля ѝ, когато той се опитвал да го постави, все едно, че е удрял тухлена стена. В последна сметка двамата влюбени се отказали да вършат секс.
Карен разказа сходни прекарвания и с другите си интимни сътрудници. "Всичките споделяха едно и също. Все едно, че се удрят в тухлена стена. Някои даже ми крещяха да се отпусна. Също по този начин, напивах се като кирка в опит да се провиснал мускулите. Нищо обаче не проработи. Изпаднах в меланхолия. Отчаяно ми се правеше секс. Направо умирах, само че не можех. Затова споделях на всеки мой другар, че в случай че желае секс с мен, той ще би трябвало да изчака до първата брачна нощ, само че това беше неистина ", споделя тя.
Едва на 25-годишна възраст обаче, тя осъзнала, че тя има отклоняване, което не ѝ разрешава да се реализира каквото и да е вагинално навлизане. До тогава Керън била уверена, че всичките проблеми, свързани с невъзможността да практикува секс, произтичат от нейното тежко психическо положение. За да диагностицира положението си, Керън платила 4 000 $ на лекарите, с цел да я слагат под цялостна анестезия и да видят какво тъкмо се случва.
Истинската си обич учителката среща, когато е била на 31 години. Мъжът освен това се съгласил да изчака, до момента в който тя завърши с лечението, състояща се от специфични извършения, предложени ѝ от лекарите. "Денят, в който изгубих девствеността си, бе най-щастливият в живота ми. Много се радвах, че най-сетне върших секс с мъж ", признава даскалицата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР