Учителката Ивелина Иванова и детегледачката на Гущерови - Теодора Илиева

...
Учителката Ивелина Иванова и детегледачката на Гущерови - Теодора Илиева
Коментари Харесай

Радост за мъжките очи: Ивелина и Теодора от Ергенът хвърлиха дрехите

Учителката Ивелина Иванова и детегледачката на Гущерови - Теодора Илиева от втория сезон на сантименталното риалити " Ергенът " несъмнено не знаят що е позор. Профилите им в обществените мрежи започнаха да гъмжат от фотоси, на които са не просто по нищожно облекло, а по транспарантно еротично долни дрехи, което не оставя съвсем нищо на въображението, написа " Телеграф ".

Ивелина може и да се пробва да завоюва сърцето на Евгени, само че това на други сигурно към този момент е получила. Сексапилната даскалица набира все по-голяма известност в обществените мрежи, само че не поради славата от шоуто, а с помощта на някои свои фотоси, които са разхлопали не едно или две мъжки сърца.

Става дума точно за еротични снимки, които Ивелина качва без позор, а мъжката половина от почитателите ѝ е сигурно много удовлетворена. Еротиката несъмнено се харесва на красивата учителка, само че Евгени все по този начин не обръща внимание на Ива.

Жартиерите пък са обичана част от бельото на брюнетката и постоянно участват на фотосите ѝ.

Теодора, която бе изгонена от пианиста по нищо не отстъпва на някогашната си съперничка.

Брюнетката, която учи право реши да показа и фотография на красивата си майка. От преписка с почитателите й стана ясно, че нейната майка несъмнено не й отстъпва по съблазън. Може да се обедите сами от фрагмента, който Теди разгласява в Instagram и Vbox7 популяризира.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР